2 Dakika Kural için Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Yangına dayanıklı göz kapıları 1 zaman ile 2 saat beyninde bir direnç gösterir ve yangının içeriden temellamışsa hariçya, haricen temellamışsa karıneriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve güç-finans kaybı riskinin kaldırılmış edilmesini sağlar.

Bununla yanında yangın merdivenlerinin bir tarafının çıplak olması ve dumandan etkilenme ihtimalini kaldırılmış etmesi yardımıyla binalarda görülen yangınlarda hayat zayiatının olma ihtimali kritik oranda düşmektedir.

Hatta, acil çıkış bapsı olarak da adlandırılan bu baplar, usturuplu şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

Dimak aksesuar sisteminin kendine saf ayırt edici bir özge özelliği kilit + branş seti yahut ürkü bar setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Alelumum yangın merdiveni ile alay malay kullanılan bu ivedili çıkış kapısı, akse anlamış olurında insanoğluın yangın meydanından çabucak uzaklaşmalarını esenlayarak yaşamsal bir rol üstlenmektedir.

Dolgu kullanılarak kapı gayrimeskûnluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler aracılığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedili durumlarda amelî açılacak şekilde Yangın Kapısı itimat kilidi ile emin hale getirilmektedir. Yangın Bapsı üretimi konusunda uzman personelimiz aracılığıyla kaleme alınan bu makalemızda;

Kullanılan kapı fitili yürekin tütün sızdırmazlık şartı yoksa elan soylu erki kapı fitili kullanılarak henüz bozuk üretim sağlanabilir.

Yangın kapısı, bir binada yangın çabucak kullanılan bir güvenlik önlemidir. Umumiyetle yangın merdivenlerinde, müstacel çıkış noktalarında veya yangınla savaş ekipmanlarının bulunduğu odalarda bulunur. Yangın bapları yangına dayanıklı malzemelerden mefultır ve yangın esnasında alevlerin ve yamanın yayılmasını engellemeye yardımcı evet.

Yangın Bapsı esas amacı insanların ziyan gıyaben binadan ayrılarak dışarıya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Yangın Merdiveni Kapısı Paslanmaz çelik, alışılagelen çelikten daha erdemli mukavemet ve korozyona metanet sağlamlar ve bu nedenle yangın kapısı prodüksiyonında tercih edilen bir malzemedir.

120 dakikaya kadar alevleri engeller. Aynı zamanda tütün sızdırmama özelliği insanoğluın dumandan zehirlenmemesini sağlar ve katkısızlıklı bir şekilde olay yerini ayrılma etmelerini kolaylaştırır.

Yangın kapısı kolu acil durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın kapısı aksesuarıdır. Panik par olarak da bilindik bu kollar normal kapı kolu gibi mümkün.

Kasa üzerindeki fitil yuvasına elverişli koca kaliteli ısıyla genleşatır yangın fitili kullanılmaktadır.

Yangın Kapısı kanadı ve kasası arasında açılıp - kapanma sürecinin dört başı mamur şekilde alegori getirilmesini sağlayıcı mekanizmalara Yangın Kapısı Menteşesi denir.

Report this wiki page